Бившият шампион по бокс в тежка категория Виталий Кличко каза, че ще

...
Бившият шампион по бокс в тежка категория Виталий Кличко каза, че ще
Коментари Харесай

Братята Кличко ще се сражават заедно за Украйна

Бившият първенец по бокс в тежка категория Виталий Кличко  сподели, че ще се бори паралелно с брат си след нахлуването на съветски войски в Украйна. За това оповестяват от The Guardian, представени от.

Русия стартира своята инвазия по суша, въздух и море в Украйна. Приблизително 100 000 души са избягали, откакто детонации и пукотевица раздрусаха огромните градове. Съобщава се за повече от 100 убити.

Виталий Кличко, който е кмет на украинската столица Киев от 2014 година, съобщи, че е подготвен да се бие.

„ Нямам различен избор, би трябвало да го направя. Ще се удрям “, сподели 50-годишният мъж, прочут като " Железният пестник " по време на боксовите си дни, сподели за Good Morning Britain на ITV.

Виталий Кличко сподели още, че Киев е заплашен и главният приоритет е да работи с полицията и военните сили за поддръжка на сериозната инфраструктура, в това число доставката на електричество, газ и вода за жителите.

Той сподели, че цивилните са подготвени да пазят Киев като бойци. „ Вярвам в Украйна, имам вяра в моята страна и имам вяра в моя народ “, сподели Виталий Кличко.
 
1/4 “No democracy without democrats “

Putin makes it clear that he wants to destroy the Ukrainian state and the sovereignty of its people. Words are followed by missiles and tanks. Destruction and death come upon us. That's it, blood will mix with tears.

— Klitschko (@Klitschko) Бившият първенец в тежка категория Владимир Кличко влезе в аварийна войска на Украйна по-рано този месец, заявявайки, че любовта към страната си го принуждава да я пази.

„ Украинският народ е мощен. И ще остане правилен на себе си в тази ужасна обстановка. Това е народ, копнеещ за суверенитет и мир. Народ, който счита съветския народ за свои братя “, написа той в обява в четвъртък.

„ Украинците не желаят тази война. Украинският народ избра демокрацията.

„ Но демокрацията е нежен режим. Демокрацията не може да се пази сама; има потребност от волята на жителите, от ангажираността на всички. По принцип няма народна власт без демократи. ”
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР